Home   ›   Nieuwe wolletjes

Nieuwe wolletjes

Deze nieuwe wolletjes zijn de afgelopen tijd bij ons binnen gekomen. Geniet mee van al het moois! En wil je direct naar de pagina waar je je favoriete nieuwe wolletje kan bestellen? Klik dan op de naam van je favoriet.

Rellana Flotte Socke Christmas, 4-draads

De jaarlijks terugkerende Kerstcollectie van Rellana is weer prachtig: laat de Kerst maar komen! Met deze sokken ben je er in ieder geval helemaal klaar voor. De kerstwolletjes met glimmertje volgen snel.

Samenstelling: 75% scheerwol, 25% polyamide

Gearriveerd op 15 augustus 2022

Opal Regenwald 18, 6- draads

Opal ondersteunt de redding van het unieke Regenwoud met een speciale collectie. Dit is al de 18e keer dat er zo’n unieke collectie wordt uitgegeven. Ga je ook mee op expeditie door de tropen?

Samenstelling: 75% scheerwol, 25% polyamide

Gearriveerd op 9 augustus 2022

Meilenweit Aktion, 4-draads

Meilenweit Aktion: een basic-garen van Meilenweit, maar wel met de vertrouwde kwaliteit. Dus net zo goed vormvast, hoog draagcomfort en gegarandeerd viltvrij. Voor dit prijsje is het zeker het proberen waard!?!

Gearriveerd op 2 augustus 2022

Opal Holidays, 4-draads

Blijf in vakantiesferen met deze geweldige collectie. Genieten van de oase, de romantische zonsondergang en mooie vergezichten. Of pak de oldtimer, maak een woestijnrit, ga vissen, spring van een klip of neem het blotevoetenpad!

Gearriveerd op 23 juli 2022

Opal Regenwald 18, 4-draads

Opal ondersteunt de redding van het unieke Regenwoud met een speciale collectie. Dit is al de 18e keer dat er zo’n unieke collectie wordt uitgegeven. Ga je ook mee op expeditie door de tropen?

Gearriveerd op 11 juli 2022

Regia Men’s Style Color, 4-draads

YES! Eindelijk weer eens een fijne, uitvoerige Regia mannencollectie! Men’s Style Color biedt weer perspectief heren!

Gearriveerd op 29 juni 2022

Regia Uni Knit With Colours, 50 gram

Heel fijn dat er na járen soebatten een reeks nieuwe unietjes bijkomen. De 50 grams bolletjes van Knit With Colours zijn een Regiafeestje voor alle fans van met meer kleuren breien, zoals Intarsia en Fair Isle.

Gearriveerd op 29 juni 2022

Meilenweit Tweed Uni, 4-draads

Tweed is zó mooi met kabels! En zéker als het zulke mooie kwaliteit is als deze!

Gearriveerd op 25 juni 2022

Meilenweit 50 gram uni is weer compleet en uitgebreid!

Heel veel heel mooie kleurtjes.
Perfect voor meer-kleuren-breien, maar ook voor prachtige ajour- en/of kabeltjes!

Gearriveerd op 25 juni 2022

Meilenweit Seta Uni is uitgebreid en weer compleet!

Premium sokkengaren met als basis merinowol, gecombineerd met zijde.
Het absolute summum voor sjaals en omslagdoeken en heerlijke luxe sokken natuurlijk!

Gearriveerd op 19 juni 2022

Meilenweit Cotton Bamboo uni is uitgebreid en weer compleet!

De katoen in dit premium, effen garen geeft luchtigheid, de wol warmte, rek en vochtopname en de bamboe viscose zorgt voor zachtheid en een gladde draad. Dat worden sokken met een hoog draagcomfort!

Gearriveerd op 19 juni 2022

Meilenweit Corso, 4-draads

Dit garen is geïmpregneerd met Aloë Vera voor extra zachtheid, heeft vrolijke kleuren, maar geen druk patroon. Met 8 verschillende, superleuke kleurcombinaties zit jouw favoriet er vast wel tussen.

Gearriveerd op 13 juni 2022

Rellana Flotte Socke Primavera Stretch

Een heerlijk wolvrij garen voor zomerse sokken. Het gezellig zelfstrepende garen met verkoelend 90% katoen heeft geen echt patroontje en/of rapport, dus je kunt gewoon lekker dóórbreien. Een topper wat mij betreft!

Gearriveerd op 1 juni 2022

Rellana Flotte Socke Freche Fruchte

Wat een leuke ‘eigenwijze’ nieuwe serie van Rellana. Eigenwijs omdat dit garen met maar liefst 90% katoen anders is dan alle andere wolvrije sokkengarens! Heerlijk voor luchtige sokken.

Gearriveerd op 1 juni 2022

Rellana Flotte Socke Woolfree Bamboo

Het ideale wolvrije sokkengaren! Iedereen die gevoelig is voor scheerwol, of vegan sokken wenst, en toch niet zonder het comfort van gebreide sokken wil, doet er goed aan dit garen te gebruiken.

Gearriveerd op 4 mei 2022

Regia Cotton Spring has Sprung

Maak je klaar voor de lente met deze vrolijke lente-collectie van Regia! Brei comfortabele sokken of handdoeken van dit onderhoudsvriendelijke garen met katoen en stretch. Wolvrij sokkengaren!

Gearriveerd op 23 april 2022

Regia Cotton Around the World

Dit wolvrije garen van ‘ademend’ en zacht materiaal, heeft een hoog draagcomfort. Heerlijk voor luchtige sokken. Het kleine aandeel elité zorgt voor een vormvaste en goed aansluitende pasvorm.

Gearriveerd op 23 april 2022

ONline Sensitive Bamboo

Het ideale wolvrije sokkengaren! Iedereen die gevoelig is voor scheerwol, of vegan sokken wenst, en toch niet zonder het comfort van gebreide sokken wil, doet er goed aan dit garen te gebruiken.

Gearriveerd op 13 april 2022

Opal Wasserwelten, 4-draads

Opal Wasserwelten is een echte ‘old school’ Opal collectie. Kleurig, vrolijk, bandjes en in kleur bijpassende frutseltjes. Helemaal leuk!

Gearriveerd op 9 april 2022

Opal Hundertwasser is weer compleet!

Een ode aan de kunst van de beroemde Oostenrijkse kunstenaar en architect Friedensreich Hundertwasser, die zelf nooit twee gelijke sokken droeg!

Gearriveerd op 9 april 2022

Meilenweit Cotton Bamboo Denim, 4-draads

Stoer sokkengaren in denim uitvoering. Ideaal voor onder een spijkerbroek!

Gearriveerd op 1 april 2022

Meilenweit Merino Extrafine Cosima

Een heerlijke zachte draad voor het breien van warme sokken. Een genot voor je handen om mee te breien!

Gearriveerd op 1 april 2022

Meilenweit Soja Aurora, 4-draads

Soja Aurora met herhalend patroon in de bekende superzachte kwaliteit. De mix van merino met soja-viscose maakt dit premium sokkengaren bijzonder zacht en aangenaam om te dragen.

Gearriveerd op 1 april 2022

Regia Cotton Tutti Frutti is uitgebreid en weer compleet!

Smakelijke collectie voor fruit- en smoothie fans, van ‘ademend’ en zacht, wolvrij garen met hoog draagcomfort.

Gearriveerd op 28 maart 2022

Regia Black, Blue & Friends, 4-draads

Goede vrienden moet je niet van elkaar scheiden. Dat geldt ook voor de klassieke kleuren zwart en blauw: Zij voelen zich heerlijk tussen de frisse accentkleuren. Een wens die Regia graag in vervulling laat gaan.

Gearriveerd op 22 maart 2022

Regia Desing Line Pairfect Setesdal

De sprookjesachtige kleurencombinaties en adembenemende patronen in dit garen zijn geïnspireerd op de Noorse gemeente Setesdal, die bekend staat om zijn prachtige en unieke handwerk. Dit is de PAIRFECT uitvoering voor 2 gelijke sokken.

Gearriveerd op 17 maart 2022

Regia Design Line Setesdal, 4-draads

De sprookjesachtige kleurencombinaties en adembenemende patronen in dit garen zijn geïnspireerd op de Noorse gemeente Setesdal, die bekend staat om zijn prachtige en unieke handwerk. Dit is de ‘klassieke’ uitvoering voor 2 ongelijke sokken.

Gearriveerd op 17 maart 2022

Opal Beauty Bergwelten, 4-draads

YES! Een tweede collectie Beauty, dé innovatie van Opal in 2021.
Ook editie 2022 Beauty ‘Bergwelten’ is verrijkt met Vitamine E en met Edelweiss extract. Zo verwen je niet alleen je voeten, maar ook je handen tijdens het breien met dit topgaren van Opal!

Gearriveerd op 13 maart 2022

Rellana Woolfree Sensitive Bamboo is weer compleet!

Vrolijke multicolors voor iedereen die graag wolvrije sokken wil breien! Dit garen is uitermate zacht, zeer huidvriendelijk en heeft een lichte glans.

Gearriveerd op 24 februari 2022

Opal Africa, 4-draads

Bijzonder fraaie collectie Africa in de zinderende kleuren van het continent en met een – voor Opal althans – ingehouden patroon.

Gearriveerd op 22 februari 2022

Opal Vincent van Gogh, 4 draads

Op veler verzoek heeft het team van Opal deze geweldige collectie opnieuw geproduceerd als ode aan de wereldberoemde kunstenaar Vincent van Gogh!

Gearriveerd op 10 februari 2022

Regia Spring Fling Collor, 4-draads

Spring Fling Color neemt je in deze midwintermaand mee richting het voorjaar. Met de heldere kleuren van eerste knopjes, narcissen en nieuw leven: pure geluksmomentjes tegen de winterblues!

Gearriveerd op 4 februari 2022

Rellana Flotte Socke Rigoletto, 4-dr.

Het is februari, midwinter en het is bij ons kil, maar vooral heel grijs geweest de afgelopen weken. Er was weinig zon hier in het oosten, maar vooral veel dichte mist. Des te leuker als er dan zo’n kleurrijke doos van Rellana binnenkomt met deze zes vrolijke kleuren Rigoletto. Ik vrolijk er helemaal van op.

Gearriveerd op 4 februari 2022