Verzendkosten en verzending

Home   ›   Verzendkosten en verzending

Verzenddagen: maandag, woensdag en vrijdag

Verzendkosten Nederland (wijziging per 18-04-2024)

BestelbedragBrievenbuspostPakketpost
tot € 65,00€ 4,25€ 5,95
vanaf € 65,00€ 0,00€ 0,00
* Soms wordt pakketpost toch briefpost. De teveel betaalde verzendkosten retourneren we dan naar je bankrekening.

Verzendkosten België (wijziging per 18-04-2024)

BestelbedragBrievenbuspostPakketpost
tot € 99,00€ 5,50€ 9,50
vanaf € 99,00 € 0,00€ 0,00

Wolhalla denkt graag aan het milieu! De dozen welke wij gebruiken zijn voorzien van het FSC-keurmerk en volledig recyclebaar. Ons verpakkingstape is gemaakt van gerecycled materiaal en voorzien van milieuvriendelijk lijm. Ook maken wij zo min mogelijk gebruik van plastic zakken. Een uitzondering zijn de bolletjes wol die per brievenbuspost verzonden worden, dan zullen wij gebruik moeten maken van plastic vacuümzakken. Wij verzenden uitsluitend op verzoek en voor risico van de klant vacuüm verpakte wol. Dit kan met bestellingen tot maximaal 300 gram. Wil je graag je wolletjes vacuüm verzonden krijgen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen bij je bestelling.

Pakketbezorging in Nederland en België:

Onze standaard vervoerder is GLS. Mocht je liever levering willen via PostNL, dan kan dit uiteraard geregeld worden! Geef bij de opmerkingen bij je bestelling aan dat je verzending via PostNL wenst.

Wij streven naar verzending op maandag, woensdag en vrijdag. Je pakket wordt in principe de daarop volgende werkdag geleverd. Het pakket krijgt een barcodenummer waardoor de route van deur tot deur is te volgen. Van de vervoerder krijg je een mail met daarin de track&trace en afleverinstructies.

Ben je niet aanwezig, dan probeert de chauffeur bij buren af te geven. Wil je dat niet? Geef het aan bij je bestelling!
Informatie over particuliere bezorging door GLS vind je hier en hier.

Pakketbezorging naar overige Europese landen via GLS, DPD of PostNL :

Stuur een e-mail met je bestelling naar: info@wolhalla.nl. Binnen 24 uur na je bestelling (alleen op werkdagen) ontvang je een mail over de verzendkosten. Wij willen dit uiteraard ook voor je uitrekenen voordat je een bestelling plaatst.

Ik heb vakantie van 12 juli tot en met 4 augustus. Je pakketje wordt vanaf 5 augustus verzonden.
Als dank voor je geduld ontvang je met de waardeboncode VAKANTIE 5% korting op je bestelling. Fijne zomer! Groeten, Maaike

X