Home   ›   Vooruitblik

Vooruitblik

De onderstaande wolletjes zijn besteld en komen binnenkort naar Wolhalla toe! Zodra een wolletje geleverd is, is deze terug te vinden bij Nieuw! De wolletjes zijn in het echt altijd mooier dan de op de foto’s. Graag laten wij je alvast meegenieten en voorpret hebben bij al het moois wat komen gaat!

Wolhalla is mulesing vrij!

Al onze leveranciers garanderen dat ze mulesingvrije producten aan ons leveren. Zo fijn om de liefde voor eerlijke producten met jullie te mogen delen!

FLOTTE SOCKE van RELLANA

Flotte Socke Burano, 4-draads

Ontdek de creatieve vrijheid en hoogwaardige samenstelling van Burano en tover een stukje Italië tevoorschijn in je sokken. De levendige designs geven je sokken een frisse en vrolijke touch.

Verwacht: maart 2024

Flotte Socke Seide Merino, 4-draads

Altijd weer een topper, dit superzachte garen van hoogwaardig merinowol met zijde. Vrolijke en frisse printjes, voor het aankomende voorjaar!

Verwacht: augustus 2024

Er komen maar liefst 3 mooie vegan/wolvrije collecties van Rellana uit voor het voorjaar. En alle drie zijn de verschillend in print en samenstelling. Welke wordt jouw favoriet?

Flotte Socke Linosa, wolvrij

Vrolijke streepjespatroon in verfrissende kleuren, zorgen voor een levendig tintje in je sokken. Door het gebruik van 93% polyacryl en 7% stretch-polyester is dit een heel rekbaar garen.

Verwacht: februari 2024

Flotte Socke Salina, wolvrij

Vernoemd naar het pittoreske Italiaanse vulkanische eiland. Salina is een heel zacht en rekbaar garen met een hoog aandeel katoen.

Verwacht: februari 2024

MEILENWEIT van LANA GROSSA

Meilenweit Merino Extrafine Stella, 4-draads

Een hele zacht merino extrafine met hele korte motiefjes. Dus ook ideaal voor de kleinere voetjes en andere breiprojecten.

Verwacht: februari 2024

Meilenweit Seta Fiore, 4-draads

Superzachte merinowol gecombineerd met zijde. Al jaren een toppertje! Verschillende strepen en met contrasterende kleuren maken deze sokken zeker niet saai.

Verwacht: februari 2024

Meilenweit Seta Lampone, 4-draads

Nog zo’n fijne zachte collectie met zijde. Vrolijke strepen in heldere kleuren. Laat het voorjaar maar komen!

Verwacht: februari 2024

Meilenweit Cotton Bamboo Positano, 4-draads

Vrolijke kleuren en mooie kleurverlopen. En dat in het luchtige garen met wol, katoen en bamboe. Ga je voor de regenboog of een ander mooi kleurverloop? Of combineer je dit wolletje met een bijpassende effen kleur voor een rustiger geheel?

Verwacht: februari 2024

YES! De collectie vegan/wolvrije Cotone Vegaon wordt nog verder uitgebreid! Er worden maar liefst 8 nieuwe uni kleuren toegevoegd aan het assortiment en de volgende 2 collecties zijn besteld:

Meilenweit Cotone Vegano Baia, wolvrij

Afwisselend een breder blok en contrasterende smallere strepen, dat is de vegano Baia. Door het gebruik van vrolijke, sprekende kleuren, zullen dit geen saaie sokken worden.

Verwacht: februari 2024

Meilenweit Cotone Vegano Isola, wolvrij

Vrolijke kleuren, voor fijne zomerse sokken! De kleuren zijn harmonieus op elkaar afgestemd. Ga jij voor de sprekende of rustigere kleuren?

Verwacht: februari 2024

OPAL

Opal Beauty Balance, 4-draads

Opal brengt weer een mooie, zachte collectie met Edelweiss. Dit keer geïnspireerd op alles wat ons zelf in balans kan houden.

Verwacht: februari 2024

Opal nach Hundertwasser, 4-draads

De populaire collectie Opal nach Hundertwasser wordt uitgebreid met maar liefst 8 nieuwe werken! Weet je nu al dat je een bestelling wil plaatsen? Stuur mij alvast een mailtje, dan kan ik er rekening mee houden met inkopen zodat niet alles meteen uitverkocht is.

Verwacht: 1 maart 2024