Home   ›   Vooruitblik

Vooruitblik

De onderstaande wolletjes zijn besteld en komen binnenkort naar Wolhalla toe! Zodra een wolletje geleverd is, is deze terug te vinden bij Nieuw! De wolletjes zijn in het echt altijd mooier dan de op de foto’s. Graag laten wij je alvast meegenieten en voorpret hebben bij al het moois wat komen gaat!

Wolhalla is mulesing vrij!

Al onze leveranciers garanderen dat ze mulesingvrije producten aan ons leveren. Zo fijn om de liefde voor eerlijke producten met jullie te mogen delen!

FLOTTE SOCKE van RELLANA

Flotte Socke Fussball, 4-draads

Voor alle voetbalfans brengt Rellana deze fraaie bolletjes welke gewikkeld zijn in de vorm van een diamant! Zoek de kleurstelling van je favoriete club en brei je eigen fansokken!

Verwacht: oktober 2023

Flotte Socke Happy Birthday, 8-draads

Hang de slingers op, trek je feestsokken aan en vier het 40 jarig bestaan van Flotte Socke mee! Een feestje zijn deze sokken om te breien en om te dragen. Lekker dik, voor warme voeten in de koude wintermaanden.

Verwacht: september 2023

Flotte Socke Lovely, 4-draads, wolvrij

Om verliefd op te worden…mooie heldere kleuren in een heel fijn verkoelend (deels katoen) garenmengsel. Dit beloven je favoriete (zomer)sokken te worden. In 6 mooie kleurstellingen.

Verwacht: januari 2024

MEILENWEIT van LANA GROSSA

Socktober: Een collectie van 5 verschillende roze en 5 verschillende groene tinten sokkenwol. De roze staan symbool voor de strijd tegen borstkanker, de groene zijn het symbool voor de strijd tegen baarmoederhalskanker. Een deel van de opbrengst van deze collecties komt ten goede aan onderzoek voor de behandeling van deze kankersoorten. Verwacht: begin oktober.

Meilenweit Landlust 1, 4-draads

Dikke strepen, dunne strepen en een blokpatroon: dat is de basis van deze fantastische collectie Landlust. Gemaakt van heerlijke zachte merinowol van de Duitse Landlust-boerderijen.

Verwacht: oktober 2023

Meilenweit Landlust 4, in 4-draads

Gemêleerde strepen in harmonieuze kleurstellingen: dat is de basis van deze vierde collectie Landlust. Gemaakt van heerlijke zachte merinowol van de Duitse Landlust-boerderijen.

Verwacht: oktober 2023

Ook van Meilenweit komt er een Kerstcollectie uit in 4- en 6-draads sokkenwol. Verwacht: halverwege oktober.

OPAL

Opal Laubgefluster, 4-draads

Langzaam trekt de Herfst het land binnen. Opal ‘Bladgefluister’ neemt ons mee op reis in de bonte wereld van de herfst. Met mooie kleuren in diverse kleurstellingen en een steeds herhalend patroon binnen alle kleuren bied deze serie een prachtig assortiment om de mooiste sokken en andere projecten mee te breien.

Verwacht: oktober 2023

Opal XLarge Frosty Ice, 8-draads

Heerlijke dikke sokkenwol voor sokken die je niet meer uit wil trekken op de koude winterdagen. En dan ook nog eens in 6 fantastische printjes.

Verwacht: oktober 2023

Opal Passion, 6-draads

Voel de passie voor de natuur met deze collectie vol heldere kleuren! Een fijne opsteker voor de donkere wintermaanden.

Verwacht: eind november 2023

Opal Showbizz, 4-draads

Opal neemt je mee naar het theater en de wereld van de showbizz: sta in de spotlight, geef een mooie show met toegift en geniet van de staande ovatie en het applaus van je publiek.

Verwacht: december 2023

SUPER SOXX van LANG YARNS

Er is nog een mooie 4-draads collectie van Lang Yarns besteld. Helaas zijn er nog geen foto’s beschikbaar van deze collectie. Verwachte levertermijn is oktober. Dus hou de website in de gaten.

Supersocke van ONline

Er zijn 3 nieuwe collecties van ONline besteld: een vrolijke 4-draads, een extra zachte 4-draads met zijde en een verkoelende 4-draads met katoen en wol. Zodra ik afbeeldingen heb van deze mooie collecties, komen ze hier te staan.