Home   ›   Vooruitblik

Vooruitblik

De onderstaande wolletjes zijn besteld en komen binnenkort naar Wolhalla toe! Zodra een wolletje geleverd is, is deze terug te vinden bij Nieuw! Helaas geven de meeste leveranciers de mooie posterfoto’s pas vrij zodra een collectie (bijna) geleverd wordt. De wolletjes zijn in het echt mooier dan de op de foto’s hieronder. Maar graag laat ik je alvast meegenieten en voorpret hebben bij al het moois wat komen gaat!

MEILENWEIT van LANA GROSSA

Meilenweit Cotton Bamboo Marinella, 4-draads

Een nieuwe collectie van dit fantastische garen: heerlijk zacht en een hoog draagcomfort. En saai wordt deze sok zeker niet met dit patroon en kleurgebruik.

Samenstelling: 40% katoen / 25% merino scheerwol / 20% bamboeviscose / 8% polyamide / 7% polyester

Verwacht: maart 2023

Meilenweit Seta Felicia, 4-draads

Afwisselend strepen en blokpatronen in mooie kleurstellingen. Nog zo’n mooi nieuw wolletje met zijde.

Samenstelling: 55% scheerwol merino / 25% polyamide / 20% zijde

Verwacht: maart 2023

OPAL

Opal Vincent van Gogh, 4-draads

Vanwege het overweldigende succes brengt het team van Opal voor de 3e keer deze geweldige collectie opnieuw uit als ode aan de wereldberoemde kunstenaar Vincent van Gogh!

Verwacht: DEZE WEEK!

FLOTTE SOCKE van RELLANA

Flotte Socke Lovely, 4-draads, wolvrij

Om verliefd op te worden…mooie heldere kleuren in een heel fijn verkoelend (deels katoen) garenmengsel. Dit beloven je favoriete zomersokken te worden. In 6 mooie kleurstellingen.

Verwacht: maart 2023

Flotte Socke Bouclé, 4-draads, wolvrij

Bouclé-stretch. Een heel fijn zacht wolletje voor lichte zomersokken. Maar ook heel geschikt voor zomerse kleding. De samenstelling is bamboe, katoen en elité. In 6 heldere, frisse kleursamenstellingen.

Verwacht: maart 2023

SUPERSOCKE van ONLINE

ONline Supersocke Merino Extrafein, 4-draads

Geen duidelijk patroon, maar toch een sprekende print. Een feestje voor je handen en voeten, want dit wolletje is heel erg lekker zacht.

Verwacht: DEZE WEEK!