Vooruitblik

Home   ›   Vooruitblik

Vooruitblik

De onderstaande wolletjes zijn besteld en komen binnenkort naar Wolhalla toe! Zodra een wolletje geleverd is, is deze terug te vinden bij Nieuw! De wolletjes zijn in het echt altijd mooier dan de op de foto’s. Graag laten wij je alvast meegenieten en voorpret hebben bij al het moois wat komen gaat!

Wolhalla is mulesing vrij!

Al onze leveranciers garanderen dat ze mulesingvrije producten aan ons leveren. Zo fijn om de liefde voor eerlijke producten met jullie te mogen delen!

STEP van AUSTERMANN

Step 6 Samarkand, 6-draads

Er komt een nieuw merk bij dit najaar! En met wel een hele vrolijke collectie, dik 6-draads sokkengaren. Dit garen is geïmpregneerd met Aloë Vera en Jojoba-olie. Dus echt een luxe garen om te breien en te dragen.

Verwacht: oktober 2024

FLOTTE SOCKE van RELLANA

Flotte Socke Melody, 4-draads

Harmonieuze strepen welke overlopen in elkaar. Dat klinkt als muziek in de oren. Deze collectie bestaat uit 5 verschillende kleurstellingen: een groene, blauwe, neon, regenboog en bruine variant (op de foto).

Verwacht: augustus 2024

Flotte Socke Christmas

De Kerstsokken van 2024 zijn fantastisch! Zowel met als zonder glitter in de 4-draads dikte. En voor wie dikke kerstsokken wil is er ook 6-draads zonder glitter ingekocht.

Verwacht: augustus en september 2024

Flotte Socke Andante, 4-draads

Drie draden worden afzonderlijk bedrukt voordat met een effen draad tot 4-draads sokkengaren worden gedraaid. Het resultaat is een intrigerende combinatie met een uniek uitstraling. Dit garen is ook heel geschikt voor truien en andere kledingstukken.

Verwacht: september 2024

Flotte Socke Patagonia Allegro, 4-draads

Grijs met een kleurtje, dat is wat deze prachtige collectie te bieden heeft. Deze sokkenwol is afkomstig van het Corriedale schaap, dat leeft op de uitgestrekte weiden van Patagonië in het zuiden van Chili. De van nature superwitte wol geeft schitterende kleuren bij het bedrukken. Dat bedrukken is met liefde gedaan in een klein Italiaans familiebedrijf.

Verwacht: september 2024

Flotte Socke Legato, 4-draads

Rellana brengt dit najaar een goedkopere serie sokkenwol uit. en wat voor één: supervrolijk met een levendig jacquardpatroon!

Verwacht: september 2024

FORTISSIMA van SCHOELLER & STAHL

Fortissima Kleine Fische, 4-draads

Het zijn net kleine visjes die in je sokken tevoorschijn komen tijdens het breien. En ook meteen hele kleurrijke visjes. Alsof je een heel school ziet zwemmen in een tropisch oord.

Verwacht: september 2024

MEILENWEIT van LANA GROSSA

Meilenweit Seta Asia, 4-draads

Vrolijke en harmonieuze kleuren in een blokpatroon. Maar gelukkig geen saai blokpatroon. Een mooie toevoeging voor de uitgebreide collectie Seta’s welke al in het assortiment zitten bij Wolhalla. Meilenweit Seta kenmerkt zich door de toevoeging van zijde aan zachte merinowol: een heerlijk zacht garen.

Verwacht: juli 2024

Meilenweit Landlust 811-serie, 4-draads

Een heerlijk zacht merinowolletje in een fijn onregelmatig streeppatroon. In mooie, sprekende kleuren. Welke word jouw favoriet?

Verwacht: juli 2024

Meilenweit Landlust 511-serie, 4-draads

Kleurrijke blokken gevuld met strepen en stippen. De kleuren zijn zorgvuldig bij elkaar gezocht. Een feestje tijdens het breien en vooral ook aan je voeten door het gebruik van zachte merinowol!

Verwacht: juli 2024

Meilenweit Rainbow, 4-draads

Kijk nou eens: wat een kleurenpracht zijn deze wolletjes! Dit garen gaat het ook heel goed doen in een sjaal, omslagdoek of trui. Het garen is gemaakt van 75% merinowol. Let op, deze draad is ongetwijnd.

Verwacht: juli 2024

Meilenweit Confettini, 4-draads

Strooi confetti in het rond en je krijgt altijd wel ergens een kleurrijk hoopje te liggen. Dat is precies wat ook in dit vrolijke garen gebeurd. Tijdens het breien ontstaan er ‘vlekken’ of ‘vegen’. En toch ziet dit er erg aantrekkelijk uit door het contrasterende streepje dat continue zichtbaar blijft. Een heel bijzonder wolletje!

Verwacht: augustus 2024

Meilenweit Landlust 211-serie, 4-draads

Geen duidelijke patronen, maar wel mooie diepe kleuren. Een echte topper die het ook goed gaat doen voor truien en vesten. En dat van de vertrouwde Landlust kwaliteit: zachte merinowol uit Duitsland.

Verwacht: augustus 2024

Meilenweit Spots, 4-draads

Spots of stippen: dit wolletje zit er vol mee! Tussen de strepen zal je verrast worden door een waar kleurenpallet aan stippen. Het gaat hier om handgeverfde merinowol. Maar deze strengen zijn voor jou al gewikkeld tot bolletje!

Verwacht: augustus 2024

Meilenweit Alpaka Print ||, 4-draads

Na het succes van de eerste serie, komt er nu een 2e serie Alpaka Print uit. Deze serie kenmerkt zich door brede strepen met subtiele kleurovergangen. De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd. Gemaakt van 70% baby-alpaca wol. Zachter en warmer ga je niet krijgen!

Verwacht: najaar 2024

Meilenweit Cashmere Picollo, 4-draads

Yes! Na jaren komt er eindelijk weer eens een serie vol cashmere uit. Lekker bont en vrolijk. En is het je te druk, combineer dan dit wolletje met een bolletje uit de grote bijpassende collectie uni’s. Elk bolletje bevat 50 gram.

Verwacht: najaar 2024

Lang Yarns en Wooladdicts

De collectie van Lang Yarns wordt in het najaar uitgebreid met een 6-draads en een 8-draads collectie. Helaas houden ze de afbeeldingen bij Lang Yarns nog graag voor zichzelf. Ik heb alle gebreide sokken mogen zien en voelen. Het zijn stuk voor stuk toppertjes!

Verwacht: vanaf augustus 2024

OPAL

Opal Zauberwald, 4-draads

Opal neemt ons mee naar de magie van het sprookjesbos: kom de magiër tegen, of de legende. Maak een ritje op een draak of een eenhoorn. Vaar mee in de boot en vind een schat… Kortom een prachtige en spannende collectie!

Verwacht: augustus 2024

Opal Schafpate 16 – Portraaaah, 4-draads

De schapen van de schaapskudde zijn voor ons op de foto gegaan. Wat een lieve snoetjes lachen mij toe. Ik kan nog niet zo goed kiezen voor welke leukerd ik ga. En wie kies jij: Lotte, Frida, Linda, Fridolin, Paulina, Socke, Emma of Kurt? Een collectie vol typerende Opal-printjes!

Verwacht: september 2024

Opal Festival, 6-draads

Wat een fantastische collectie: vol kleur en verschillende streepjes beloven dit hele vrolijke sokken te worden. Een grote glimlach op het gezicht en dansende voeten, net zoals op een festival!

Verwacht: september 2024

Opal Lieblingsplatz, 4-draads

Iedereen heeft wel een lievelingsplaatsje: bij je thuis of op de wereld. Deze collectie is een fraaie met kleurrijke, smalle streepjes. Op welk fijne plekje ga jij zitten met je lievelingssokken aan of op de breinaalden?

Verwacht: oktober 2024

Opal Wintersonne, 8-draads

Ook dit jaar komt er weer een fijne dikke (en warme) 8-draads collectie van Opal uit. 2 verschillende printen in 3 verschillende kleuren. Heerlijk vrolijk voor de koude dagen.

Verwacht: oktober 2024

REGIA van Schachemayr

Regia Anniversary Color, 4-draads

Regia bestaat 75 jaar en viert feest! Slingers en confetti, bonte partyhoedjes en trompetten – de kleurenkeuze van deze collectie is als de stralende glimlach van het jarige kind.

Verwacht: juli 2024

Regia Black Symphonie Color, 4-draads

Bij zwart past gewoon iedere kleur. Het fantastische kleurverloop in deze serie is daar het voorbeeld van: zwart als basis en dat combineren met een sterke contrastkleur. Zo ontstaat er een fraai spel tussen duisternis en licht. Wat zorgt voor een gevoel van dimensie en diepte

Verwacht: augustus 2024

Regia On the Top Color, 4-draads

We houden van stippen en strepen. Dus waarom zouden we ze niet combineren? REGIA On the Top Color combineert ze in verschillende diktes en lengtes voor een spannend effect.

Verwacht: oktober 2024

Ik heb vakantie van 12 juli tot en met 4 augustus. Je pakketje wordt vanaf 5 augustus verzonden.
Als dank voor je geduld ontvang je met de waardeboncode VAKANTIE 5% korting op je bestelling. Fijne zomer! Groeten, Maaike

X