Home   ›   Over ons

De mensen achter Wolhalla

Wij zijn Maaike en André te Stroet. Samen met onze kinderen Koen (2014) en Daan (2016), onze Jack Russel Puk en een volière in de tuin wonen wij in het Gelderse Hengelo. Beide zijn wij opgegroeid in dit dorp en met wat omzwervingen wonen wij nu zelfs in André zijn ouderlijk huis. Wij zijn positief ingestelde mensen.

Maaike heeft jarenlang als verloskundige gewerkt, zowel in een eigen praktijk als in het ziekenhuis. Dit was een flinke belasting voor het gezin en heeft ervoor gezorgd dat ze in 2020 van haar hobby haar werk gemaakt heeft door de Wolwagen op te zetten. Zo kwam ze af en toe als collega uit de buurt bij Jo An. En zo ontstond ook het idee om Wolhalla voort te zetten! André is haar grote steun en toeverlaat. Zowel privé als binnen Wolhalla. Meer over ons gezellige, drukke leven is te lezen in de nieuwsbrieven.

  • Maaike is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Wolhalla
  • André is verantwoordelijk voor de website

Wolhalla is in 2003 opgericht door Jo An Luijken. Samen met haar man Thijs hebben zij Wolhalla gezicht gegeven. Tot aan haar pensionering heeft Jo An zich volop ingezet voor Wolhalla. En nog altijd is zij voor ons op de achtergrond aanwezig voor vragen en advies.

WOLHALLA is een webwinkel, gespecialiseerd in sokkengarens en meer. Neem voor inlichtingen, vragen en/of opmerkingen gerust contact met ons op:

WOLHALLA
De Heurne 1, NL-7255 CK Hengelo GLD
telefoon (kantooruren): +31 (0)6-57349751
email: info@wolhalla.nl
K.v.K.nr. 78594391
BTW nr. NL003351426B68

GLS heeft de verzendkosten voor Wolhalla verlaagd en daar profiteer jij van!
Vanaf nu betaal je 5,95 aan verzendkosten en je bestelling vanaf 65 euro verstuur ik gratis.

X