Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Schrijf je hierboven in voor Wolhalla's Nieuwsbrief.

8 juni: Meilenweit Rustico en nieuwe kleurtjes Solo Cotone Unito

Wat een gezellig wolletje voor lekkere relaxsokken in het najaar met leuke spikkels en een tweedeffect. Meilenweit Rustico is ideaal voor outdoor activiteiten op koele najaarsdagen. Voor mijzelf ga ik alvast herfstsokken breien in een lichte tint met gekleurde vlekjes. De mannen in mijn omgeving opteren waarschijnlijk voor de bruinige tint met donkere vlekjes.
Maar als je nog geen zin hebt in najaarssokken breien, dan kun je hart ophalen met de vier nieuwe kleuren van de wolloze bollen Meilenweit Solo Cottone Unito. Heel zacht katoenen sokkengaren in mooie kleuren met een 13% rekbare élité voor een goede pasvorm.

24 mei: Regia 4-draads Potpourri.

Prachtige nieuwe Regia Collectie met zomerse kleuren. Met Regia Potpourri verschijnen onregelmatige, smalle kleurvlakken. Het garen heeft geen rapport waarmee je rekening moet houden bij je tweede sok. Daarom is het ook heel geschikt voor kindersokken en andere kleinere breisels, zoals bijvoorbeeld polswarmers en telefoonhoesjes e.d. Je kunt gewoon lekker doorbreien.

23 mei: Gründl Hot Socks 4-draadsGarda en 6-draads Tweedoptiek

Wat een verschillende collecties Hot Socks van de firma Gruendl! Superfrisse 4-draads Garda springt eruit met zes felle ton-sur-ton tinten, afgewisseld door heel smalle intarsia-bandjes. Een feestje, wat mij betreft.
En dan de 6-draads Tweedoptiek. Wat een prachtige print in lieve pasteltinten. Heerlijk voor gewone recht-toe-recht-aan sokken, maar ik zie mij daar al een paar geweldige kabelsokken voor de komende herfst van breien! Bijvoorbeeld dit prachtige model voor 6-draads Regia.

18 april: ONline Supersocke Bambus-Melange en Street Design Color

Door het aandeel bamboeviscose is knuffelzachte Online Bambus Melange een 'ademend' garen met een hoog draagcomfort. Bamboe heeft antibacteriële eigenschappen, een hoog absorberend vermogen en neemt luchtjes op. Ideaal voor zomersokken!

ONline Street Design Color is een premium, strepend garen in heldere modetinten. Het is zeer huidvriendelijk door de hoge kwaliteit merinowol. Ik vind het een topgaren voor verwensokken. Maar zeker ook ideaal voor luxe accessoires als sjaals, omslagdoeken en polswarmers.

13 april: Rellana Flotte Socke Bambus-Merino en Tweed Look

Flotte Socke Bambus-Merino is een zijdezacht, luchtig en luxe sokken garen met 25% bamboeviscose dat vocht opneemt zonder nat en klam te worden. Bamboe is van nature antiseptisch en absorbeert nare geurtjes. Een supergaren voor sokken!

Flotte Socke Tweed-look bestaat uit zes vrolijke unietjes in ... tweed-look. Je kunt kiezen uit drie klassieke kleuren (grijs, natuur en blauw) en drie modekleuren (roze, abrikoos en frisgroen).

31 maart: Rellana Flotte Socke wolvrije Sensitive Socks Stretch

Allergisch voor wol? Ben je veganis? Dit sokkengaren is perfect als je - om welke reden dan ook - graag met wolvrij garen breit.
Het kleurrijke, wolvrije sokkengaren Sensitive Socks Stretch is extreem zacht, zeer huidvriendelijk en heeft een lichte glans.
Het bestaat uit 10 draden en wordt dubbel getwijnd: 2 x 5 draden, waarbij 1 van deze 5 draden licht elastisch is.
Toch noem je dit garen "4-draads" vanwege de verhouding looplengte/gewicht.

29 maart: Lang Yarns Super Soxx Cotton Stretch Pastel

Ben je een liefhebber van pasteltinten? Dan is deze stretchy collectie wol/katoen echt iets voor jou!
De zachte kleuren met langzaam verloop zijn heerlijk zomers.
Kom je er even niet uit? Misschien kunnen wij je helpen met je breiprobleem of -vraag.
Je kunt Jo An bellen tijdens kantooruren op 0573 - 459 524. Samen vinden we vast wel een oplossing!