22 februari: Jaaa! Ze zijn er!

Op de valreep ontvingen we zojuist de bijzondere Opal-collectie Africa. Met prachtige, zinderende kleuren van het continent en met een – voor Opal althans – ingehouden patroon. Het Opal designerteam zegt er het volgende over:
Afrika – de bakermat van de mensheid! Een veelzijdige continent met zijn oogverblindend kleurige en spannende natuur. Tijdens een avontuurlijk bezoek ontmoet je er levenslustige mensen en bijzondere dieren in de door de natuur gevormde, schitterende landschappen. Met onze acht gevarieerde kleuren hebben we de schoonheid van Afrika gevangen en brengen we deze bij jou thuis.

Deel dit bericht:

Vanwege het overlijden van Maaike haar vader, zijn wij op 26 en 27 september niet bereikbaar. Ook worden er geen pakketjes verzonden op 26 september. Bestellen is wel gewoon mogelijk. Vanaf woensdag 28 september zijn wij er weer en gaan de bestellingen de deur uit!

X